Lupta fiecărui…

În luna august, pe blogul România Evanghelică este postat un citat în fiecare zi din seria “Lupta fiecărui…”, apărută la Societatea Biblică din România.

11luptabarbat

Les și Leslie Parrott: „Această carte va revoluționa căsătoria fiecărui bărbat care o citește. De ce? Deoarece fiecare bărbat se confruntă cu ispitele sexuale și deoarece fiecare căsnicie devine mai puternică odată ce aceste ispite sunt înfrânte.”

John C. Maxwell: „Această carte este într-adevăr potrivită pentru fiecare bărbat.”

12luptafemeie

Shannon Ethridge: “Cred că femeile vor o legătură profundă cu un bărbat – o legătură care este atât de profundă încât se dezvoltă într-o intimitate inseparabilă, care are ca rezultate o mare împlinire pentru cei doi, atât ca prieteni, cât și ca parteneri sexuali. Dar pentru ca acest lucru să se întâmple, bărbații și femeile trebuie să trăiască vieți integre din punct de vedere sexual. În cazul bărbaților, aceasta înseamnă păzirea minților și a inimilor de alte femei, inclusiv imagini pornografice sau amintiri sexuale din trecut. În cazul femeilor, aceasta presupune acceptarea, pentru a-și păstra sănătoasa legătura cu soțul.”

luptabaiat180

Jim Burns: „Lupta fiecărui băiat abordează subiectul ispitei sexuale mai bine decât oricare altă carte pe care am văzut-o până acum. Odată demult trăiam într-o lume care nu vorbea despre secrete, iar acea lume ne-a adus în situația jalnică de astăzi. Tinerii însă au în această carte o abordare onestă, directă și evident creștină asupra sexualității lor. Această carte va salva mii de viitoare căsnicii.”

luptafata180

„Cartea aceasta ar trebui să fie inclusă în lista de cărți obligatorii pentru toate adolescentele care au fost expuse la influențele negative ale culturii noatsre prin mass-media, muzica, filme și reviste de modă. […] Shannon descrie foarte bine trăsăturile meschine ale culturii noastre, oferind în același timp soluții sfinte.”

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s