Oradea – Protest de solidaritate cu familia Bodnariu

23ian-oradea

http://www.facebook.com/daniel.burtic

Comunitatea Regională Penticostală de Oradea împreună cu Comunitatea Baptistă Oradea organizează sâmbătă, 23 ianuarie 2016, între orele 12-14, în Piața Unirii din Oradea o acțiune comună de solidaritate, protest și mărturie publică a valorilor biblice ale credinței creștine.

Prin această acțiune vrem să arătăm solidaritatea noastră față de familiile de români cărora li s-au luat copiii de către organizația Barnevernet din Norvegia, pe baza unor abuzuri comise de către asistenții sociali ai organizației și alți funcționari publici.

În același timp, această acțiune este și un protest public și pașnic prin care ne exprimăm nemulțumirea față de lipsa unei reacții ferme a autorităților române.

Prin acest protest public cerem autorităților române implicarea activă și cât mai urgentă în vederea soluționării favorabile a situațiilor în care se află familiile de români din Norvegia, despărțite abuziv de copiii lor. Suntem alături și ne exprimăm înrijorarea și solidaritatea față de familiile:

Prin această acțiune noi declarăm public credința noastră privind familia. Noi credem că familia este formată dintr-un bărbat și o femeie. Copiii sunt parte a familiei și sunt o binecuvântare de la Domnul. În educarea copiiilor părinții trebuie să urmărească învățătura Cuvântului lui Dumnezeu și interesul superior al copilului așa cum a spus Domnul Isus: „Lăsați copilașii să vină la Mine și nu-i opriți căci Împărăția cerurilor este a celor ca ei” (Matei 19.14)

Bazați pe învățătura Sfintei Scripturi credem că orice altă formă de organizare și conviețuire socială nu poate fi numită familie. De aceea, credem că trebuie să milităm pentru drepturile biblice ale familiei și pentru creșterea copiilor doar în cadrul familiei în conformitate cu învățătura Sfintelor Scripturi.

Adresăm cu această ocazie tuturor românilor indiferent de naționalitate sau religie invitația de a fi solidari cu noi în acest demers.

Dumnezeu să binecuvânteze România și românii de pretutindeni!

Pentru o bună desfășurare și promovare corectă a evenimentului se impun câteva lămuriri:

1. Această acțiune este autorizată de către Primăria municipiului Oradea.

2. Chiar dacă organizatorii acestui eveniment sunt două comunități creștine evanghelice, orice persoană indiferent de naționalitate, adresa de domiciliu sau apartenență religioasă are dreptul și libertatea de a participa la acest eveniment, cu condiția să se ralieze scopului și obiectivului stabilit de organizatori.

3. Nu există limită de vârstă pentru participanți, dimpotrivă, având în vedere obiectivul acestei acțiuni, încurajăm participarea întregii familii – părinți și copii.

4. Supravegherea ordinii și siguranței publice în timpul manifestației se va face de către Poliția locală și Jandarmerie. Orice încălcare a legii, distrugere sau incitare la haos și dezordine va fi soluționată de către organele abilitate prin aplicarea fermă a legii.

5. Bannerele și pancartele pentru demonstrație vor fi asigurate de organizatori.

6. Organizatorii nu își asumă eventuale pagube produse de către participanți și nici nu se obligă să achite vreo cheltuială făcută de către persoane neautorizate care pretind că slujesc scopului de a organiza acest eveniment.

7. Organizatorii interzic solicitarea orcăror bunuri sau sume de bani cu ocazia acestui eveniment, în niciun scop.

http://www.pentecoste.ro/solidaritate-protest-si-marturie

Adresa evenimentului pe Facebook:

https://www.facebook.com/events/1553602918263180

Reclame
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s